Elementer

TS Elementer er din pålitelige partner for profesjonelle byggeprosjekter. Med over 20 års erfaring har vi levert hundrevis av elementbygg lokalt på østlandet, fra hus og garasjer til imponerende næringsbygg.

Fordeler

Ønsker ditt firma bedre fortjeneste og større oppdragsmengde? Samarbeid med oss og la oss ta på oss deler av jobben. Vi støtter deg gjennom hele prosessen, fra grunneieravtaler til søknadsprosessen, slik at du kan fokusere på å øke omsetningen og fortjenesten.

Kvalitet og erfaring

Vi bygger høykvalitetsboliger med fokus på effektivitet. Vår erfarne team sikrer topp kvalitet ved å produsere innendørs i tørre og stabile omgivelser, noe som reduserer byggetiden.

Innovasjon: Vi gir deg det nyeste innen passivhus-teknologi, og våre tekniske løsninger tilpasses dine behov, uansett hvor krevende prosjektet er.

Vi ønsker et tett samarbeid med våre proffkunder. Ved å dele vår erfaring, tekniske ekspertise og støtte gjennom hele prosessen, sikrer vi suksess for begge parter. Vårt mål er ikke bare å levere elementer, men å bygge varige forhold.

Elementer for betongbygg

TS-elementer er pionerer innen levering av ferdige elementer til større bygg med betongkonstruksjon. Dette gir raskere ferdigstillelse, mindre forsinkelser, og enklere konstruksjon med ekstra brannsikring.

Fleksible løsninger med treelementer

Våre treelementer gir deg valgmuligheter for overflate, U-verdi, innvendig overflate, og fleksible mål. Dette gir deg frihet til å skape unike og funksjonelle bygg.

Lavenergiboliger

Vi tror ikke at lavenergiboliger trenger å være dyre eller kompliserte. Vår produksjon sikrer rask, enkel og trygg levering av alle typer lavenergiboliger. Vi er din proffpartner som tar hånd om alt, fra kompetanse til levering.

Velg TS Elementer for proffbygg som gir deg fordeler, kvalitet, innovasjon og tekniske løsninger. Se vår pionerproduktvideo her for å utforske vår unike tilnærming til elementbygg. Sammen skaper vi bærekraftige og imponerende byggverk.