Den viktigste partner for entrepenøren

Elementer gir fordeler

TS Elementer har siden 2001 levert hundrevis av bygg i elementer produsert på vår produksjonslinje lokalt. Vi produserer fortsatt manuelt på skikkelig håndtverksvis lokalt på østlandet. I tillegg til hus og garasjer produserer vi også elementer til de fleste næringsbygg.

Bedre fortjeneste

Bedre fortjeneste

Ved at vi tar på oss deler av jobben for dere så kan ditt firma ta på seg større oppdragsmengde i løpet av et år og dermed gi bedre omsetning og fortjeneste. Et samarbeid med oss gjør at mange av våre kunder tør å ta på seg totalentrepriser samt at de får tid til å gjennomføre prosjekter i egenregi. Vi bidrar også i egenregiprosjekter med grunneieravtaler, omregulering, opptegning, søknadsprosessen og gjennomføring av prosjektet. Vi er her for å støtte kunden! Vår gevinst er flere ordrer.

Kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll

Vi bygger svært mange boliger i løpet av et år. Det betyr at vi har erfaring og systemer til å følge opp et prosjekt for best mulig kvalitet på kortest mulig byggetid. Og når størstedelen av byggingen skjer innendørs på produksjonlinje i tørre stabile omgivelser så er det enkelt å sikre topp kvalitet i produktet.

Innovasjon

Innovasjon

TSE jobber nå med forskningsrådet for utvikling av elementer med PIR/kompaktisolasjon. Dette har vi fått til og er første i Norge som leverer dette og bruker PIR isolasjon fra SPU. Vi er kundens spesialist på passivhus og gjør det enklere for kunden å selge passivhus/plusshus til sine kunder.

Tekniske løsninger

Tekniske løsninger

Siden 2001 har vi levert hundrevis av boliger i alle mulig varianter med alle mulig tekniske løsninger. Vi sitter derfor på erfaringen og dette skal komme deg som kunde til gode. Har du krevende bygg så hjelper vi deg med dette!

2veis samarbeid

2veis samarbeid

Vi ønsker et så tett samarbeid med alle våre proffkunder som mulig. Ved at vi støtter kunden med erfaring, tekniske løsninger, egenregiprosjekter etc etc så får vi tilbake i form av flere ordrer og mer fornøyde kunder. Dette kommer igjen våre proffkunder tilgode ved at sluttbrukere som kommer til oss og skal handle hus blir sendt til våre proffkunder.

Video

Video